У заробітчанина з Рівненщини - підозра на коронавірус: він знаходиться у лікарні Львова

Фото - ілюстративне

Серед 61 пацієнта, які наразі перебувають у Львові в інфекційному відділенні із підозрою на коронавірус, є один житель Рівненщини. Таку відповідь під час онлайн-брифінгу на питання Суспільного дав заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко.

– Це мешканець Здолбунівського району, в нього також відібрані тести на коронавірусну інфекцію, інформація буде відома сьогодні до кінця дня, – сказав посадовець

Нагадаємо, із польського Перемишля потягом повернулось з-за кордону близько сотні жителів Рівненщини. Дехто перетинав кордон самостійно. Усім їм рекомендували пройти щонайменше двотижневу самоізоляцію.

Офіційно станом на 17-ту годину 23 березня підтверджених випадків інфікування коронавірусом у жителів Рівненщини не зафіксовано, сказав Ігор Тимошенко.

Зазначимо, що Верховна Рада може ввести надзвичайний стан, аби заходи обмеження були більш жорсткими. Міністр охорони здоров'я Ілля Ємець закликав народних депутатів "проявити силу волі, не боятися, а заради порятунку українців зібратися і проголосувати за введення надзвичайного стану".

Читайте також