Учора на Рівненщині сталося 5 ДТП (ФОТО)

https://rv.npu.gov.ua

Через нехтування учасниками дорожнього руху встановлених правил шостого жовтня внаслідок дорожньо-транспортних пригод на автошляхах області травмувалися семеро дорослих і одна малолітня дитина.

Так, близько 17.30 у Рівному 36-річний водій автомобіля "ЗАЗ-1102", рухаючись вулицею Князя Володимира, на пішоходному переході допустив наїзд на 12-річну дівчинку. Внаслідок ДТП дитину із травмою плечової кістки та осадненнями доставили до лікарні. Під час проведення освідування водія на стан сп’яніння прилад «Драгер» показав 0,85 проміле.

Приблизно о 19:00 у селі Обарів Рівненського району 32-річний місцевий житель, керуючи трактором кустарного виробництва, не впорався із керуванням та допустив перекидання транспортного засобу. В результаті ДТП водія із переломом кісток склепіння черепу госпіталізували до реанімаційного відділення.

Ще одна ДТП сталася Володимирецькому районі майже о 20-й годині на автодорозі між селами Довговоля та Любахи, поблизу повороту на Берестівку. Водій автомобіля "Renault Kangoo", 36-річний житель райцентру, допустив зіткнення із гужовою підводою, яка рухалася у зустрічному напрямку без освітлювальних та світловідбиваючих пристроїв. На підводі знаходилося четверо мешканців району, які, за попередньою інформацією, перебували у нетверезому стані. Одного із них, 29-річного жителя села Любахи, із закритим перелом поперекового відділу хребта, забоями нирки, грудної клітки та у стані алкогольного сп’яніння госпіталізували до лікарні. Водій автомобіля був тверезий.

У той же час у місті Березне 21-річний житель району, керуючи автомобілем "Opel Vectra", на вулиці Андріївська допустив наїзд на пішохода. За попередньою інформацією, 58-річний житель Березного, перетинав проїзну частину поза пішохідним переходом. У результаті ДТП пішохода із політравмою, рваними ранами голови, забоями і закритою черепно-мозковою травмою доставили до лікарні. Водій легковика був тверезий.

Приблизно о пів на десяту вечора в Острозькому районі 33-річний рівнянин, водій автомобіля "Audi A6", рухаючись вулицею Центральна села Могиляни, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку та в’їхав у придорожнє дерево. Внаслідок ДТП водій отримав закриту черепно-мозкову травму та забійні рани голови. Двох пасажирів, жителів Острозького району: 27-річного чоловіка із переломом ключиці та 24-річну жінку з переломом кісток тазу госпіталізували у реанімаційне відділення. Ще одна пасажирка отримала травму гомілки, від госпіталізації відмовилася. У водія відібрано зразки крові для перевірки на стан сп’яніння.

За усіма фактами порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали досудові розслідування у кримінальних провадженнях за статтею 286 Кримінального кодексу України.

Поліцейські вкотре закликають громадян дотримуватися Правил дорожнього руху та особистої безпеки, аби вберегти не лише себе, а й інших учасників руху, які можуть постраждати від вашої безпечності та безвідповідальності. 

За інформацією відділу комунікації поліції Рівненської області

Читайте також