"В "інфекції" одне вільне місце": в Сарнах залучають додаткові відділення для боротьби з коронавірусом

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Керівник Сарненської центральної районної лікарні Василь Іванюк повідомив, що 28-го березня в закладі лікують 98 хворих, з них у 71 людини - коронавірус.  

За його словами, шестеро хворих перебувають у реанімації, поступлень не було, одного пацієнта виписано, п'ять переведено з обсервації:

"Реанімація: шість хворих, всі важкі, кисне залежні. Один пацієнт залишається на апаратному диханні, та один пацієнт на неінвазивній ШВЛ. Поступлень, виписки, переведень та втрат за добу не було. Температурячих двоє, іногородні не лікуються. Інфекція: двадцять чотири хворих, всі з підтвердженим ковідом. Поступлень не було, одного пацієнта виписано, п‘ять переведено з обсервації. Дев‘ять хворих кисне залежні, дев‘ять температурячих. Обсервація: шістдесят сім хворих, з них сорок ковідних. Маємо одну дитину з підтвердженим ковідом".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майже 400 хворих із коронавірусом - у важкому стані: 21 людина підключена до ШВЛ в лікарнях Рівненщини

Василь Іванюк додав, що терапевтичний корпус (три поверхи) заповнений повністю. В "інфекції" одне вільне місце. В реанімації всі ліжка зайняті.

"Додатково відкрили одне крило хірургічного корпусу. Хворих багато, це при умові що ми з легкою ст. важкості ковідних хворих не ложимо в стаціонар. Ми звісно працюємо без паніки, виконуючи свій професійний обов‘язок", - додав пан Іванюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коронавірус на Рівненщині: за добу додалось ще майже 300 хворих

Читайте також