В одному з університетів Рівного гучно відсвяткували Різдво (ФОТО)

http://nuwm.edu.ua

Вже котрий рік поспіль Національний університет водного господарства та природокористування збирає разом своїх друзів – представників міста, бізнесу, працівників університету, викладачів, студентів та випускників, щоб разом відсвяткувати Різдво.

Розпочав вечір вертеп від Театру особливих акторів «Намисто». Після чудового дійства ректор Віктор Мошинський звернувся до присутніх із подячним та вітальним словом.

Був присутній і мер нашого міста Володимир Хомко, він же і наш випускник. У своїй промові він поділився ностальгічними спогадами та привітав присутніх зі святом.

Першу колядку виконав Архиєрейський хор «Знамення» Свято-Покровського кафедрального собору Православної церкви України. Керівник Володимир Іваник поділився приємною новиною: хор зайняв перше місце на 25-му Міжнародному фестивалі колядок та пасторалок у місті Бендзин (Польща). Лунали і дитячі голоси хору недільної школи Свято-Покровського кафедрального собору Православної церкви України.

Присутні мали можливість почути колядки і від чоловічого квартету НУВГП.

Декан Рівненського деканату, Луцької дієцезії Римо-католицької церкви Отець-прелат Владислав Чайка поділився мудрим словом про час, у якому ми живемо, про милосердя та любов. Ансамбль «Фаустина» під керівництвом Анжеліки Федорової Римо-католицької парафії Святих Апостолів Петра і Павла та Божого Милосердя виконали колядки українською та польською мовами.

А настоятель Прокатедрального собору Святого Миколая Чудотворця УГКЦ у м. Рівному, декан Рівного отець Євген Остапенко привітав всіх зі святом та заспівав колядку «Нова радість».

Наприкінці вечора всіх зачарував ліричний спів молодіжного вокального ансамблю «Віват, музико!» Рівненського міського палацу дітей та молоді під керівництвом Наталії Павлючук. Ансамбль зірвав гучні оплески та отримав прохання від ректора заколядувати на біс.

Закінчився вечір традиційною спільною колядкою з Театром особливих акторів «Намисто». А пізніше – неформальним спілкуванням під інструментальний супровід Людмили Скрипки.

Більше фото у 

 

Олена Кравчук,
відділ зв’язків з громадськістю

Читайте також