В управління ЖКГ Рівного надійшла скарга через заледенілий тротуар на «Північному»

Фото - Mykyta Ant

Через складні погодні умови, ожеледь та крижаний дощ, вулиці Рівного вчора перетворилися на ковзанку. Комунальники упродовж доби посипали вулиці міста піском та сіллю, однак не у всіх місцях вдалося впоратися зі слизькими дорогами та тротуарами.

Начальник управління ЖКГ Рівного Володимир Пилипчук розповів, що поліція високо оцінила роботу комунальників вчора. На міських автошляхах працювали 12 одиниць техніки, ще 3 одиниці задіяли на тротуарах. На роботу комунальників надійшла одна скарга – через заледенілий тротуар на вулиці Шухевича.

– До 15-ої години ми справилися з дорогами, а до 17-ої посипали пішохідні зони. Сьогодні був об’їзд о 4-ій годині ранку. Жодних місць, де треба було б посипати, не виявили. Єдина скарга була по вулиці Шухевича. Ми одразу виїхали на те місце, але воно просто у графіку стояло трохи пізніше, саме по пішохідним зонам, – зазначив Володимир Пилипчук.

В управлінні ЖКГ зауважили, що було закуплено достатню кількість матеріалів для боротьби з негодою. Єдиною проблемою є нестача транспорту та спецзасобів, щоб посипати пішохідні зони. Наявні на балансі міста трактори не завжди можуть проїхати вузькими тротуарами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переломи, вивихи і рвані рани: у травмпункті у Рівному зросла кількість звернень

Читайте також