Вчора у Рівному була погоня: патрульні наздоганяли водія, який погрожував таксистові зброєю (ВІДЕО)

Вчора, 29 серпня, близько 17 години у Рівному на дорозі по вулиці Соборній між водіями двох автомобілів просто під час руху виник конфлікт. Вони обоє рухалися в напрямку вул. Київської.

Одному з водіїв не сподобалася поведінка на дорозі іншого водія, в результаті чого один з них дістав пістолет і почав погрожувати розправою. Його опонент повідомив про інцидент і ймовірну загрозу життю працівникам поліції. В цей момент водій зі зброєю, що керував автомобілем марки "Пежо", почав тікати. Відтак, інший водій на своєму автомобілю почав його наздоганяти.

Чоловік, перебуваючи на зв'язку із патрульними повідомляв інформацію про те, куди рухається порушник. Так, екіпаж патрульних помітили на дорозі даний автомобіль і спробували його зупинити. Втім, водій вимогу проігнорував і почав ще більше додавати "газу".

За попередньою інформацією, погоня тривала близько 10 хвилин. Водія вдалося затримати в дворі житлового будинку по вулиці Київській, 22. Його затримали і забрали у відділок для з'ясування обставин. Проте вже сьогодні вранці його відпустили. За словами прес-офіцерки Головного управління поліції Рівненщини Ольги Олійник, у нього вилучили пістолет системи Флобер, втім, оскільки ця зброя не вважається вогнепальною – провадження не відкривали. 

Детальніше про цей конфлікт дивіться у відеосюжеті від UA:Рівне:

 

Читайте також