Від кору у Рівному лікується 36 людей

http://medrivne.com.ua

Станом на 9:00 год. 26.11.2018 року в інфекційних відділеннях закладів охорони здоров"я м. Рівного на стаціонарному лікуванні перебуває 36 хворих на кір, із них 19 дітей серед яких 11 є жителями м. Рівного, пише сайт medrivne.com.ua.

З початку листопада 2018 року, станом на 20.11.2018 року, в закладах охорони здоров"я м. Рівного щеплення проти кору зробили 563 осіб, з них 17 дорослих. З них за останній тиждень щеплення отримали 267 осіб.    

Управління охорони здоров"я м. Рівного закликає батьків обов’язково вакцинувати дітей, дотримуючись термінів Календаря щеплень, та якомога скоріше вакцинуватися, якщо Ви пропустили планову вакцинацію.

В закладах охорони здоров"я м. Рівного достатньо вакцини для імунізації проти кору. Вакцинацію проти кору можна зробити, як для дорослого так і дитячого населення, в щеплювальних кабінетах трьох центрів первинної медико-санітарної допомоги м. Рівного: КНП "ЦПМСД "Центральний" РМРКНП "ЦПМСД "Ювілейний" РМР та КНП "ЦПМСД "Північний" РМР.

Вакцинуватись за Календарем щеплень і надолужити пропущені щеплення можуть безоплатно усі діти до 18 років, а також дорослі із груп ризику - освітяни і медики, студенти та військові.

Читайте також