Від завтра на Рівненщині стрімко теплішатиме

Фото - ілюстративне

За інформацією Рівненського обласного гідрометцентру, сьогодні в Рівному та області буде трохи тепліше, ніж вчора, проте вже від завтра почнеться стрімке потепління аж до +17 градусів.

Якщо говорити конкретніше, то сьогодні, 25 березня, в нашому регіоні очікується мінлива хмарність, без опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Буде трохи вітряно - до 10 м/с. Повітря вдень прогріється максимально до 8 градусів тепла. Щоправда, ніч ще буде морозною - до -5 градусів.

Проте, вже завтра, у четвер, 26 березня, прийде потепління - вдень до 12 градусів вище нуля. Так само буде мінлива хмарність і без опадів з вітром до 10 м/с. Нічна температура буде з невеличким мінусом - до 2 градусів морозу.

У п'ятницю, 27 березня, рівненські синоптики обіцяють ще теплішу погоду - вдень очікується вже до +15 градусів без опадів і вітром до 10 м/с. Температурний стовпчик вночі коливатиметься від -1 до +4 градусів.

На вихідних, 28 та 29 березня, температура повітря становитиме максимально 17 градусів тепла, буде сонячно та без опадів.

Читайте також