Відкриті люки та бездоріжжя: у Рівному просять відремонтувати дорогу у приватному секторі

У Рівному на сайті міської ради опублікували петицію про ремонт дороги на вулиці Київській у провулку біля Рівне Авто.

Авторка петиції Юлія Павлюк зазначила, що вказана ділянка є небезпечною для людей через відчинені люки, бездоріжжя та погане освітлення.

"На провулку тотальне бездоріжжя, відсутність тротуару і не закритий люк, в якому водії неодноразово лишали та пошкоджували колеса своїх автівок. Щороку проводять ямковий ремонт всіх вулиць, в тому числі і по вулиці Київська, звідси виникає питання, чому провулок біля Рівне Авто залишився без ремонту? Хочу звернути Вашу увагу, що ця ділянка дороги є аварійно небезпечною. Через відсутність тротуарної доріжки, пересічні громадяни змушені ходити по проїжджій частині, у вечірню пору по неосвітленій вулиці, це дуже небезпечно", - написала авторка петиції.

За словами жінки, на даному відрізку дороги вже травмувались люди.

"Доказом цього є те, що повертаючись додому ввечері мешканка житлового масиву травмувала ногу, через відсутність кришки каналізаційного люку. На щастя, вона вчасно зреагувала і не впала в каналізаційний люк. Прошу Вас вжити належних заходів, бо відсутність асфальтованого покриття, освітлення, тротуарних доріжок та відчинені люки призводить не лише до дискомфорту жителів, але й несуть загрозу їх життю та здоров’ю, а також завдають дискомфорт водіям та пошкоджують їх автомобілі", - зазначила Юлія Павлюк.

Читайте також