Відомі деталі автотрощі у Рівному за участю 4 автомобілів: двоє водіїв у лікарні (ФОТО)

Сьогодні, у четвер, 16 січня, близько 11 години ранку у Рівному на вулиці Романа Шухевича трапилась масштабна ДТП за участі одразу чотирьох автівок.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Nissan», 22-річний рівнянин, виїхав на смугу зустрічного руху, де спочатку допустив зіткнення із автомобілем «ВАЗ Нива» під керуванням 34-річного жителя села Олександрія Рівненського району, а потім – із «Renault», яким керував 29-річний житель Рівного. Крім того, уламками від автомобілів пошкоджено іще одне авто, припарковане неподалік.

Внаслідок ДТП травмувалося двоє водіїв. У водія автомобіля «Nissan», якого із понівеченого авто діставали рятувальники, медики попередньо діагностували закриту черепно-мозкову травму та перелом стегна. Його госпіталізували у реанімаційне відділення.

Водій автомобіля «ВАЗ Нива» отримав травму голови та забої. Потерпілий перебуває у травматологічному відділенні.

В обох кермувальників відібрали зразки крові на предмет визначення сп’яніння. Вже відомо, що водій «Renault» був тверезий.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчим Рівненського відділу поліції розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

 

Читайте також