Відомі обставини аварії із чотирма автомобілями на Луцькому кільці у Рівному

Сьогодні близько 15-ї години в Рівному на Луцькому кільці сталась дорожньо-транспортна пригода за участю відразу чотирьох автомобілів. Як раніше ми повідомляли, це спричинило ускладнення із рухом для інших транспортних засобів.

Речниця патрульної поліції Рівненщини Наталія Воєвода розповіла нашим журналістам, що причиною аварії стали дії одного з водіїв. Він не вибрав безпечної швидкості руху, не дотримався дистанції та в'їхав у авто, яке рухалось попереду. Це потягнуло за собою ще декілька аналогічних зіткнень.

«На місці події встановили, що водій транспортного засобу «Мазда» не вибрав безпечної швидкості руху, не дотримався дистанції та здійснив зіткнення із транспортним засобом «Ауді», який по інерції здійснив зіткнення із «Опелем», а той у свою чергу, по інерції, здійснив зіткнення із «Фольксвагеном», - розповіла Наталія Воєвода.

У результаті зіткнень усі автомобілі отримали механічні пошкодження із матеріальними збитками. На водія «Мазди» патрульні склали протокол за статтею 124 КУпАП – вчинення дорожньо-транспортної пригоди, а на водія транспортного засобу «Фольксваген» патрульні винесли постанову за ч.1 ст 126 КУпАП – відсутність поліса обов’язкового страхування.

До слова, у результаті аварії ніхто не постраждав.

Читайте також