Відомі результати службового розслідування щодо директора парку ім. Шевченка в Рівному

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

На початку липня в Рівному на вході у парк культури та відпочинку імені Тараса Шевченка із вулиці Соборна встановили кіоск для продажу кави. Тоді ж повідомлялось, що він там встановлено незаконно, а сьогодні – МАФ таки прибрали. Також декілька місяців тому стало відомо про те, що з цього приводу щодо директора парку Андрія Черепанова розпочали службове розслідування.

Як сьогодні повідомив депутат Рівненської міської ради Святослав Стельмащук, за результатами службового розслідування визнано неправомірними дії Андрія Черепанова як директора парку щодо надання згоди, шляхом укладання договору, на його розміщення (торгового кіоску, - авт.) біля центрального входу.

«Розуміючи, що встановлення торгового кіоску навряд чи могло відбутися без певного сприяння, було проведено службове розслідування щодо директора парку Андрія ЧЕРЕПАНОВА. За результатами якого визнано неправомірними дії чиновника щодо надання згоди, шляхом укладання договору, на його розміщення біля центрального входу.

А вже подальшу долю щодо перевищення службових повноважень та притягнення ЧЕРЕПАНОВА до дисциплінарної відповідальності вирішуватиме його безпосередній керівник Тарас Максименко (начальник управління культури і туризму, - авт.).

Ця ситуація є прикладом того, що рано чи пізно кожен чиновник, який «кришує» незаконні дії або чинить бездіяльність, буде покараний», - зазначив Святослав Стельмащук.

Він також додав, що на земельній ділянці, яка перебуває у постійному користуванні парку, де був встановлений цей кіоск, залишився котлован.

«На черговій сесії Рівнеради вимагатиму від директора парку проявити хоч якусь діяльність та провести благоустрій, особисто засипавши яму», - пояснив Стельмащук.

Читайте також