Відомий екс-рівнянин підтримав флешмоб, але оцінив роботу FIFA на "3"

Генеральний прокурор України Юрій Луценко, що родом із Рівненщини, теж приєднався до флешмобу "Слава Україні" на офіційній сторінці ФІФА в Фейсбук. Однією з умов було поставити незадовільну оцінку роботи Міжнародної федерації футболу (тобто 1 зірочку), проте Юрій Луценко оцінив її на "добре" (3 зірочки).

Користувачі Фейсбук назвали такий вчинок "подвійною грою".

Нагадаємо, гравець збірної Хорватії Домагой Віда після переможної гри зі збірної Росії виклав відео, у якому сказав "Слава Україні". На відео також присутній колега футболіста, який каже "Ця перемога - за "Динамо" та за Україну!". До слова, обидва спорстмени раніше грали в київському "Динамо".

Такі заяви на підтримку українців з боку хорватів неабияк обурили Міжнародну федерацію футболу. Як пише "Громадське", у FIFA розцінили такі заяви як політичні та заявили про неприпустимість цього в межах Чемпіонату світу з футболу. Україна обурилася таким рішенням федерації. Відтак, українці вирішили знизити рейтинг FIFA хоча б у соцмережі та почали масово ставити найнижчі оцінки сторінці FIFA у Фейсбук.

Читайте також