Відомо про стан хлопчиків, які постраждали в ДТП на Рівненщині

Фото - відкриті джерела

На сторінці Управління охорони здоров'я Рівненської облдержадміністрації з'явилася інформація про стан хлопчиків, які постраждали в аварії на Здолбунівщині, в ній також загинула їх мама, 28 липня. 

Отож, десятирічний Денис був доставлений у Здолбунівську центральну районну лікарню у суботу об 11 ранку. Після приймального, хлопчика госпіталізували у хірургічне відділення. За словами завідувача відділення Василя Самчука, стан дитини був середньої важкості. У нього виявили закриту тупу травму живота, забій передньої черевної стінки, справа – закрита черепно – мозкова травма, струс головного мозку, ретроградна амнезія. Лікарі відзначили шоковий стан дитини. Наразі лікарі районної лікарні відправили Дениса до Рівненської обласної дитячої лікарні на консультацію, зокрема, у нейрохірургічне відділення.

Інший учасник ДТП – Адрійко – поступив вже до обласної дитячої лікарні у стані середньої важкості з ознаками струсу головного мозку. Наразі хлопчика у задовільному стані виписано додому, повідомила заступниця головного лікаря РОДЛ Любов Філик.

Читайте також: На Рівненщині у ДТП загинула жінка, ще двоє дітей у лікарні (ФОТО+ВІДЕО)

Читайте також