Викрав та катував 4 години: у Рівному підприємця підозрюють у побитті вантажника

http://irivne.info

Випадок крайньої жорстокості з викраденням та катуванням чоловіка, якому на диво вдалось врятуватись, трапився у Рівному. Чоловіка, який працював на одному із місцевих ринків вантажником, викрав його ж власний роботодавець та катував його, як тільки міг, повідомляє агенція новин «Рівне Інформаційне».

Як повідомляється у сюжеті «Надзвичайних новин», трапилася резонансна  подія у Рівному. Чоловік, над яким вчинили жорстоку розправу – 56-річний вантажник з місцевого ринку. Зі слів чоловіка, його викрав підприємець, на якого він працював останні 6 років. На «розбірки» роботодавець взяв із собою двох молодиків, та викравши чоловіка, вони катували його впродовж 4-х годин.

Причиною конфлікту стали не виплачені 700 гривень,  які вантажник просив 4 дні у роботодавця. Потерпілий хотів, аби той повернув йому його чесно зароблені гроші. Проте, підприємець лише продовжував годувати бідолаху обіцянками. Зневірившись, вантажник вдарив ногою бус свого боса та пішов додому, але дійти так і не зумів.

Наблизившись до будинку, чоловік помітив авто свого роботодавця, який підїхав до нього. Потім підприємець разом з двома молодиками затягнули потерпілого в машину. Далі почався жах, який 60-річни чоловік запам’ятає на все життя: на нього наділи залізні наручники та замотали скотчем голову, прорізавши лише отвір для носу. Били протягом всієї поїздки до селища, де проживає сім’я підприємця – неподалік від Рівного. Там його прикули наручниками та катували протягом 4 годин, зупиняючись лише на «перекури» і каву. При цьому весь час погрожували розправою над сім’єю чоловіка.

Врешті, старенький вдався на хитрість – він розповів зловмисникам, що в нього вдома є тисяча євро на ремонт автівки, і цю суму він, буцімто, приховав від родини. Ця ідея його і врятувала. Злочинці зрізали кайданки болгаркою і повезли чоловіка до його будинку.

Протягом всього часу чоловік стікав кров’ю, тому, поки його везли – сидіння бусу застелили  ганчіркою. Чоловіка до дому супроводжував один із «помічників» підприємця, тикаючи старого в спину ножем і погрожуючи, щоб той і не думав про втечу.

Дивом вантажнику вдалось вскочити в квартиру та викликати поліцію. Патрульні примчали протягом 10 хвилин та фактично врятували чоловіка – його доправили в лікарню. Медик виявили у чоловіка 10 зламаних ребер, повністю роздроблені гайморові пазухи та розбиті тканини в області ока. Чоловіку відразу надали невідкладну медичну допомогу.

Телефон і всі кошти, які були в старого – група нападників залишила собі. Сам 37-річни підприємець свою вину та участь у злочині заперечує. Каже, що вантажник все це вигадав, бо був п’яним. Нині потерпілий по фото вже опізнав своїх викрадачів. Цікаво, що поліція вже фіксувала подібні зухвалі вчинки підприємця – він не раз «світився» в правоохоронних органах за нанесення легких тілесних ушкоджень своїй дружині.

Нині пенсіонеру необхідна фінансова допомога на подальші оперативні втручання.

Читайте також