Віктор Шакирзян візьме участь у дебатах на "Рівне 1"

Віктор Шакирзян підтвердив свою участь у дебатах на найрейтинговішу у телеканалі Рівного. У відеозверненні, яке оприлюднено на фейсбук-сторінці кандидата, він заявляє, що обов'язково прийде на теледебати, які відбудуться в п’ятницю, 20 листопада в ефірі телеканалу “Рівне 1”.

Сьогодні ж Віктор Шакирзян, лідер "Рівне Разом" виїхав на термінову зустріч з керівництвом МОЗУ та представниками Комітету ВР з питань здоров'я нації.

Напередодні в програмі “На часі” пан Віктор наголошував на крайній необхідності встановлення у Рівному кисневої станції. З цього приводу він звернувся до профільного комітету Верховної Ради та до керівництва МОЗ. Все тому, що після передачі до Рівненської міської лікарні кисневих балонів, лікарі наголосили на критичній ситуації з постачанням кисню у медичні заклади Рівного.

Сьогодні, 19 листопада керівництво Міністерства погодилось на зустріч з Віктором Шакирзяном. Відтак, він негайно вирушив до Києва, адже життя і здоров’я рівнян є пріоритетним напрямком у роботі кандидата на посаду міського голови Рівного.

Нагадаємо, нещодавно на кисневій станції центральної міської лікарні виникла надзвичайна ситуація - тиск почав критично падати. Проблему потрібно було вирішено завдяки підключенню до системи постачання кисню кисневих балонів, які напередодні за підтримки Віктора Шакирзяна передали у власність лікарні.

*передвиборча агітація. 

Читайте також