Віктора Шакирзяна відзначили високою нагородою за допомогу українським військовим

Ще з 2014 року Віктор Шакирзян як волонтер активно допомагає українській армії. За його сприяння відремонтували декілька десятків одиниць техніки, провели низку акцій зі збору необхідної допомоги для військових і відправили її на Схід, а також, що дуже важливо, передали на лінію фронту приладдя та матеріали. Усе це для того, аби наші захисники мали можливість для повноцінного несення служби.

За таку активну волонтерську позицію голова громадської організації «Рівне Разом» Віктор Шакирзян отримав почесну відзнаку від командування ОК «Захід».

«Українські воїни щодня ризикують своїм життям, аби захистити Україну. Щодня демонструють нам численні приклади мужності і відваги. Тому кожен з нас в міру своїх сил має допомагати і підтримувати армію. Тому ми завжди допомагали, якщо Збройні сили України цього потребували. Ми і в подальшому будемо допомагати нашим військовим, які знаходяться на передовій та волонтерам», - зазначив голова ГО «Рівне Разом» Віктор Шакирзян.

Нагороду вручив досвідчений бойовий офіцер, полковник Володимир Горбатюк.

Підполковник Андрій Рисюк, який курує співпрацю із волонтерам, розповів, що Віктор Шакирзян і його організація роками активно допомагають військовим, і не тільки тим, які на передовій.

«Останній місяць зроблено дуже багато, зокрема відремонтовано автомобілі, відновлено місце розташування особового складу у наметовому містечку на полігоні, завезено декілька тонн будівельних матеріалів, відновлено покриття у двох військових частинах. Закінчується ремонт будинку ветеранів Рівного. Все це ми не змогли би зробити без особистої участі Віктора Шакирзяна, - зазначив Андрій Рисюк. - Власне тому, коли вирішувалось питання про нагородження найбільш активних волонтерів, серед перших ми підготували представлення на нагородження на голову громадської організації «Рівне Разом».

Найближчим часом активісти «Рівне Разом» планують провести низку заходів із належного вшанування пам'яті полеглих українських воїнів, а також зреалізувати ще не один проект для допомоги нашим захисникам. Ці та інші важливі аспекти співпраці обговорили на нараді після вручення нагороди.

Читайте також