Віталій Герман узяв участь у дебатах кандидатів на посаду мера Рівного

фото - Суспільне

19 жовтня на телеканалі UA:Рівне відбулася перша частина дебатів між кандидатами на посаду міського голови Рівного. У одній студії зібралися кандидати на посаду очільника Рівного з першої п’ятірки виборчого бюлетеня, а саме: Віталій Герман від “Перемоги Пальчевського”, Віталій Коваль від “Слуги народу”, Юрій Вознюк від “За майбутнє” та Роман Денисюк від “Голосу”.

Дебати відбувалися у форматі з п’яти блоків.

  • візитівка;
  • аналіз політичної діяльності;
  • передвиборча програма;
  • виклики міста;
  • питання до політичних опонентів.

В студії кандидатам ставили гострі запитання, які стосувалися теми ЖКГ, медицини, освіти та найактуальніших проблем, які хвилюють жителів Рівного.

Найбільш переконливо під час дебатів виглядав Віталій Герман. Кандидат був лаконічним, чітким і відкритим до опонентів. Під час дебатів він мав значну перевагу над іншими у тому, що вже встиг зробити для міста і результати його роботи можна побачити просто на вулицях. 

Зауважимо, що на відміну від конкурентів, Віталій Герман ніколи не був партійним, а системно працював над програмою і стратегією розвитку міста на майбутні 10 років.

Решта кандидатів, також намагалися не відставати. Вони описували свої плани розвитку Рівного та намагалися заволодіти ініціативою у дебатах.

*На правах реклами

Читайте також