Військові нагородили лісівників із Рівненщини

Військові нагородили почесними відзнаками працівників підвідомчих підприємств Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства за участь в АТО, активну волонтерську роботу, організацію заходів з націонал-патріотичного виховання молоді.

За допомогу та підтримку Збройним силам України директора державного підприємства «Соснівське лісове господарство» Олександра Прохора нагородили Почесною відзнакою командувача військ оперативного командування «Північ». Вручали нагороду на урочистих зборах у Березнівському лісотехнічному коледжу, який свого часу закінчував Олександр Прохор.

Працівники ДП «Клеванський лісгосп», які брали участь у АТО, - старший майстер лісу Сморжівського лісництва Фінчук Олександр та водій Решуцького лісництва Клеванського лісгоспу Володимир Гранатюк отримали Почесні відзнаки командувача військ оперативного командування «Захід» під час засідання сесії районної ради. Ці лісівники одними з перших стали на захист кордонів Україні, під час перших хвиль мобілізації.

У ДП «Зарічненський лісгосп» відбулася зустріч колективу зі старшим офіцером цивільно-військового оперативного командування «Захід» підполковником Андрієм Рисюком, який подякував колективу підприємства, вручив цінні подарунки за організацію заходів цивільно – військового співробітництва та привітав лісівників з Днем працівника лісу. Окремо військові подякували працівникам Локницького та Олександрівського лісництва та колектив підприємства в цілому.

Старший офіцер відділу цивільно-військового співробітництва Оперативного командування «Захід» підполковник Андрій Рисюк, вручаючи нагороди в лісогосподарських підприємствах подякував лісівникам за участь в АТО, активну волонтерську роботу, підтримку заходів з націонал-патріотичного виховання молоді, а також привітав з професійним святом – Днем працівника лісу.

У важкий час для країни підтримувати наших хлопців, які захищають цілісність та суверенітет нашої держави на Сході, це є обов’язок не тільки кожного працівника лісового господарства, а й – кожного громадянина України.

Прес-служба Рівненського ОУЛМГ

Читайте також