Військовому з Рівненщини, який загинув у зоні проведення ООС, встановили меморіальну дошку

Сьогодні у с. Війниця на Млинівщині було відкрито меморіальну дошку Руслану Кондратюку, який загинув 15 лютого 2019 року у зоні проведення Операції об'єднаних сил. Дошку розміщено на стіні школи, де навчався Герой…

Освятив меморіальну дошку настоятель Свято-Михайлівського храму Млинова о. Тарас Варварук. У своєму слові до громади отець Тарас сказав:

«У Бога немає мертвих, у нього всі живі. Наші воїни-захисники – то світочі у темряві буття. І саме вони несуть нам світло, дух мужності та силу безмежної любові. Ми, що живемо зараз отут, на мирній землі, маємо зробити все, аби їхня смерть не була даремною, а пролита кров дала нові сходи миру та процвітання!».

Хвилиною мовчання та покладанням квітів присутні вшанували пам'ять про усіх воїнів, що віддали життя у боротьбі за волю та незалежність України. Військовий комісар Олександр Артемюк вручив мамі загиблого Орден за Мужність ІІІ ступеня. Зі свого боку голова райдержадміністрації повідомив, що відповідно до рішення районної комісії родині загиблого надано кошти для придбання нового житла.

За матеріалами прес-служби Млинівської РДА

Читайте також