Вночі у Рівному раптово помер 33-річний журналіст та громадський активіст

Сьогодні вночі пішов із життя 33-річний журналіст та громадський активіст Олександр Мельничук. Він багато років працював журналістом у різних виданнях Рівного. В останні роки працював позаштатним кореспондентом порталу "4 влада", прес-секретарем Громадянської мережі "Опора" та Ради Реформ Рівного,був учасником громадського руху «Захистимо Рівне» та багатьох інших громадських ініціатив.

А ще Сашко був автором підтриманого проекту громадського бюджету з відновлення частини Парку Слави після руйнації, яку там влаштували хмельницькі забудовники. Він вболівав за своє місто і мріяв про те, що Рівне розвиватиметься як справжнє європейське місто. Олександр активно брав участь в громадському житті Рівного та моніторив деякі скандальні будівництва.  

Він був позитивним, активним, енергійним, непосидючим. Мріяв змінити на краще світ довкола. Його гасло говорить найкрасномовніше про нього: "Холод не лякає того, хто з вогнем!"

Вперше пост про його смерть з`явився на сторінці Громадської мережі "Опора" у ФБ

Усі, хто знав Сашка, і досі не можуть повірити в те, що його вже немає. Впродовж усього дня сьогодні у мережі Фейсбук колеги і друзі згадують, яким хорошим був Сашко та скільки усього ще планував зробити.

Відомо, що вночі швидка забрала Сашка у критичному стані і доправила його до Рівненської обласної лікарні. Втім, лікарі вже не змогли нічого вдіяти, і за кілька годин він там і помер. Про причини смерті поки нічого не відомо. Наразі медики ще встановлюють, що спричинило смерть 33-річного енергійного молодого чоловіка, який ще вчора ввечері був здоровим та активним.

Колеги Сашка Мельничука з Громадянської мережі «Опора» допомагають із організацією похорону. Просять відгукнутися всіх небайдужих, хто може перерахувати посильну суму на картку Приватбанку – 5168 7556 3121 5874 (Serhiy Sabo).

Про похорон буде повідомлено пізніше.

Колектив порталу "Рівне Медіа" висловлює щирі співчуття родичам та близьким Олександра. Світла йому пам`ять!

Читайте також