Вночі у Рівному згорів ресторан "Істанбул": пожежу гасили 40 рятувальників (ФОТО+ВІДЕО)

Фото - ГУ ДСНС України у Рівненській області

Сьогодні, 4 лютого, вночі близько 1 години у центрі Рівного на розі вулиць Степана Бандери та Чорновола трапилася масштабна пожежа, в якій майже вщент згорів колишній ресторан "Istanbul".

На місці пожежі працювало 40 вогнеборців, яким знадобилося близько півтори години, аби погасити вогонь. До слова, бійцям ДСНС навіть довелося перекрити від руху автотранспорту частину дороги навколо будівлі, адже пожежа була дуже масштабною, а всередині приміщення знаходилися два вуглекислотні балони, які могли вибухнути будь-якої миті. Втім, вогнеборцям вдалося винести їх з полум'я і запобігти вибуху.

За останньою інформацією рятувальників, у пожежі ніхто не постраждав, проте саме приміщення майже вигоріло вщент зсередини. Наразі бійці ДСНС розбирають конструкції та завали на місці. Також там працює і поліція, яка обстежує місце пожежі, аби з'ясувати, виник вогонь сам чи приміщення хтось підпалив.



Нагадаємо, що в приміщенні, де раніше знаходився ресторан "Istanbul", саме завершували капітальний ремонт. Там невдовзі планували відкриття нового ресторану - грузинської кухні.

Читайте також