Вогонь помітив син: відомі деякі деталі підпалу офісу "Четвертої влади" (ФОТО)

У четвер, 22 лютого, близько пів на 20 год. у Рівному на вулиці Поповича підпалили офіс інформаційного порталу "4 влада". Про це портал "РівнеМедіа" вже повідомляв ранішеУ Рівному в офіс журналістам кинули коктейль Молотова (ФОТО).

Щойно у прес-службі поліції повідомили деякі деталі цього підпалу. Відтак, за попередньою інформацією правоохоронців, невідомий чоловік зайшов до приміщення на першому поверсі двоповерхового будинку, залишив там дві пластикові пляшки з бензином та підпалив їх. До слова, раніше повідомлялося, що це був коктейль Молотова.

В цей момент в офісі працювали журналісти. Варто зазначити, що на другому поверсі цього будинку - житлове приміщення, де мешкає родина власників порталу "4 влада", журналістів-розслідувачів Володимира та Антоніни Торбічів. На щастя, вогонь вчасно помітив їх син, який у цей момент зійшов вниз та відразу кинувся кликати на допомогу. 

На місці події працювали оперативники, кінологи, вибухотехніки та рятувальники. Внаслідок пожежі згоріла кімната офісного приміщення та знищені меблі. Ніхто не постраждав. 

До слова, господар будинку, головний редактор порталу "4 влада" Володимир Торбіч пов'язує цю подію зі своєю професійною журналістською діяльністю

У поліції розпочали досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 2 статті 194 Кримінального кодексу України - умисне пошкодження майна шляхом підпалу. Поліцейські розшукують зловмисника та встановлюють усі обставини події.

Читайте також