Втішна статистика: на Рівненщині найбільше в Україні тих, хто одужав від коронавірусу

Фото - ілюстративне

Нарешті Рівненщина почала встановлювати втішні рекорди щодо захворюваності на коронавірус. Так, за словами голови Рівненської облдержадміністрації Віталія Коваля, станом на нинішній ранок, 20 липня, в нашому регіоні кількість пацієнтів, які вже подолали COVID-19, становить 3 722 особи, що є найбільшим показником в Україні. Таким чином, Рівненщина стала лідером серед інших областей за кількістю видужаних від цієї недуги - тут одужало вже понад 72 % мешканців від загальної кількості виявлених хворих від початку пандемії.

Зокрема, за минулу добу в області кількість тих, хто одужав, вдвічі перевищила кількість тих, хто захворів, - 122 особи видужаних проти 63 нововиявлених хворих.

Нагадаємо, що минулого тижня Рівненщина нарешті вийшла із «червоної зони» щодо захворюваності на коронавірус, показуючи за показниками нових випадків тенденцію до зниження щоденної кількості хворих, що свідчить про покращення епідситуації в регіоні. Саме це і дозволило області вступити в хвилю послаблення карантину.

Між тим, загальна кількість підтверджених хворих на COVID-19 з початку епідемії коронавірусу в Україні становить сьогодні 5153 випадки, що є чтевертим показником в Україні після Львівщини, міста Києва та Чернівецької області.

 

Читайте також