Вже цієї неділі у Рівному відбудеться великий концерт "Мегаподія"

16 вересня на стадіоні "Мототрек" відбудеться традиційний великий концерт за участю трьох зірок українського шоу-бізнесу.

Першими на сцену вийдуть  учасники національного відбору на пісенний конкурс "Євробачення", українські виконавці - гурт "DILEMMA".Саме вони розпочинатимуть концертну програму свята. Музиканти відомі своїми останніми хітами "На паті", "Тілом тряси" та ін. Вони веселі, драйвові та кльові.

Наступним зірковим гостем «Мегаподії» є  мегапопулярний український поп-гурт «Время и Стекло». Сьогодні цей колектив є одним з найулюбленіших дуетів серед дітей та молоді. Ба більше, вони збирають стадіони та б’ють рекорди за переглядами на YouTube та телеканалах. Їх називають найвеселішим, найдрайвовішим гуртом і не дарма, адже їх пісні та відео мають шанувальників не тільки в Україні, а й навіть за кордоном. До того ж гурт «Время и Стекло» є рекордсменом – переможцем у багатьох номінаціях за версією M1 Music Awards та музичної премії «Yuna».

А завершуватиме концерт володарка найдовших ніг українського шоу-бізнесу, супербілявка та українська співачка Оля Полякова. Зірка вперше виступить у Рівному на стадіоні «Мототрек» та вражатиме грандіозним шоу, епатажними номерами і яскравими костюмами. 

У м.Рівне квитки можна придбати:

  • на сайті kontramarka.ua;
  • в мережі магазинів «Muzzon» (вул. Короленка, 1; Київська, 40А);
  • в мережі магазинів техніки Apple – «iSpot» (вул. Симона Петлюри, 8; Короленка, 2А);
  • брендових кав’ярнях «Barkas Coffee»;
  • в фірмовому магазині «kedoff.net» (Рівне, Соборна 328);
  • з 1 червня в брендованій палатці «Мегаподія» на майдані Незалежності.

Довідки за тел: 067 150 13 09.

Не пропусти найграндіознішу подію осені!

Читайте також