Вже у наступному матчі рівненська футбольна команда зіграє у новій формі (ФОТО)

http://roff.rv.ua

У середу 25 квітня у смт Рафалівка Володимирецького району у матчі першого етапу Кубку регіонів ФФУ 2018 зустрінуться збірні команди Рівненської та Волинської областей. Повідомляє Рівненська обласна федерація футболу.

Гру заплановано на 16:00 на стадіоні РАФ-БРУК. (У середу у Вінниці також зіграють інші учасники 2 групи - збірні Вінничини та Хмельниччини).

Матч між командами Рівненщини та Волині обслуговуватиме така суддівська бригада: арбітр - Ігор Садковський (Тернопільська обл.), асистенти - Михайло Брик (Тернопіль), Віталій Буняк (Тернопільська обл.), четвертий арбітр - Владислав Дрикін (Рівне), спостерігач арбітражу - Олег Гудима (Рівне).

Для збірної Рівненщини? виготовлено ексклюзивну ігрову форму.

Рівненська обласна федерація футболу оголошує конкурс - спрогнозуйте рахунок матчу Кубку регіонів ФФу між збірними командами Рівненської та Волинської області та одержуйте подарунок!

Напишіть ваш прогноз у коментарях на сторінці РОФФ у Фейсбук.

Нагадаємо, що рішенням виконавчого комітету Рівненської обласної федерації футболу збірну команду сформують з футболістів команди "Граніт" (Томашгород) й посилять гравцями інших команд області.

Дослова, участь у Кубку регіонів ФФУ мають право брати лише футболісти-аматори, що жодного разу у кар`єрі не заявлялися і не виступали у професійних клубах.

У минулому розіграші збірна Рівненщини дісталася 1/8 фіналу. Насамперед рівняни здолали збірну Тернопільської області (1:0, 0:0), але згодом склали зброю перед майбутнім фіналістом - збірної Львівщини (2:0 в Сарнах і 0:4 у Львові).

Два роки тому збірна нашого краю була сформована на основі команд "Маяк" (Сарни) та "Колос" (Кричильськ). 

Читайте також