Вже завтра в Рівному виступатимуть Макс Барських, Наталка Карпа та Іван Наві

Відразу троє українських виконавців вже завтра приїдуть до Рівного, аби порадувати містян. Нас вас чекають Макс Барських, Наталка Карпа та Іван Наві. 

Відомі хіти, драйвова атмосфера і нестримні танці починаються 14 червня о 19:00. Відкриватимуть концерт українські артисти IvanNavi та Наталка Карпа, які виконають свої популярні хіти: "Такі молоді", "Закохуюсь", "@ХІТ", "Сонцезалежна" та інші. Продовжуватиме запалювати неординарний та епатажний  Макс Барських. Його називають головним хіт-мейкером країни, він є володарем музичних премій MTV EuropeMusicAwards і M1 MusicAwards,  а його кліпи шалено популярні по всьому світі. Останнім часом артист гастролює по Європі та США і скрізь збирає тисячну публіку. Концерт українського співака у Рівному в рамках «LUX FM PartyTouк» - унікальна нагода провести неймовірний вечір у зірковій компанії.

«Люксові» ведучі концерту – Василіса Рядних і Слава Дьомін. Квитки від сьогодні на сайті Kontramarka.ua. Отож, не пропустіть головну вечірку цього літа! Живий звук.

Читайте також