Як Муляренко виконує свої обіцянки щодо ремонту доріг Рівненської області? (ІНФОГРАФІКА)

Загальна сума бюджету, яку цього року скерують на дороги, становить понад 40 мільярдів гривень. Відповідно до закону, 60% виділених із Дорожнього фонду коштів будуть спрямовані на дороги загальнодержавного значення, ще 35% – підуть на місцеві дороги, а решта 5% бюджетних грошей – на безпеку руху.

Саме в 2018 році місцеві дороги мають перейти в розпорядження регіональної влади. Якщо на великі траси та масштабні проекти заплановане серйозне фінансування з держбюджету й роботи ведуться майже в усіх областях, то з місцевими дорогами справи йдуть набагато скромніше. Ми вирішили подивитися, що обіцяли голови облдержадміністрацій з приводу ремонту та будівництва міжміських, сільських та інших доріг місцевого значення, пише Слово і Діло

Голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко з приводу місцевих доріг дав 5 обіцянок, з яких три виконав, а ще дві – залишаються в процесі. Як і обіцяв, Муляренко збудував дорогу Дубно-Тараканів, відремонтував Здолбунівську об'їзну в напрямку Острога та Костопільську об'їзну дорогу. Ще потрібно зробити ремонт дороги Острог-Грем'яче.

Детальніше – на інфографіці.

Читайте також