Як у Рівному одружитися за добу?

фото - Фейсбук

Рівненський міський відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Рівненській області інформує, що у Рівному діє пілотний проект щодо державної реєстрації шлюбу у скорочені строки.

Послугу з організації проведення державної реєстрації шлюбу здійснює комунальний заклад "Міський будинок культури" Рівненської міської ради, який знаходиться за адресою м. Рівне, вул. Соборна, 3 Д. Особам, які бажають зареєструвати шлюб у скорочені строки, необхідно укласти договір про надання послуги з організації проведення державної реєстрації шлюбу з організатором – Міським будинком культури. 

Перелiк документiв для державної реєстрації шлюбу між громадянами України:
• Паспорт громадянина України чи паспорт громадянина України для виїзду за кордон (для осіб, яких було взято на консульський облік в іншій державі і є відповідна відмітка);
• Ідентифікаційний код;
• Якщо особа вже була в шлюбі, то додатково надається документ, що підтверджує розірвання попереднього шлюбу (свідоцтво чи рішення суду (видане після 27.07.2010 року).

Перелiк документiв для державної реєстрації шлюбу між чоловіком та жінкою, що не є громадянами України (або один із їх):
• Закордонний паспорт іноземця з нотаріально завіреним перекладом на українську мові;
• Посвідка на тимчасове чи постійне місце проживання в Україні (в разі наявності);
• Якщо особа вже перебувала у шлюбі, то додатково надається документ, що підтверджує розірвання попереднього шлюбу, легалізований відповідним чином та нотаріально завіреним перекладом на українську мову;

Телефони для консультацій: 096 745 82 92, 0362 636027
Інформацію підготовлено провідним спеціалістом відділу Яцюк Оксаною Юріївною

Читайте також