Як у Рівному святкують День молоді. ФОТОРЕПОРТАЖ

Сьогодні, 24 червня, вся Україна відзначає День молоді. У Рівному також з цієї нагоди запланована низка заходів і насичена цікава програма.

Так, на Бульварі Незалежності, що за кінотеатром "Україна", від ранку триває виставка-ярмарок молодих майстрів сучасного декоративно-прикладного мистецтва. Експонують найрізноманітніші витвори народних умільців Рівного - різьба по дереву, вишивані речі, вироби зі шкіри, прикраси, головні убори, картини, в'язані речі тощо.

Крім цього, на майдані Незалежності у самісінькому центрі Рівного у ці хвилини відбувається Фестиваль здорового способу життя, де цілі сім'ї - батьки разом з дітьми - змагаються у першості в різних видах спорту: стрітболу, кроссфіту, баскетболу та флорболу.

Також у ці хвилини у Рівненському облмуздрамтеатрі розпочався обласний етап Всеукраїнського дитячого пісенного конкурсу "Яскраві діти України", переможець якого представлятиме нашу область у загальнонаціональному фіналі.

А щойно у парку культури та відпочинку ім. Шевченка на літній естраді також розпочався Всеукраїнський пісенний фестиваль «Під небом Рівного» в рамках проекту "Рівне. Літо. Музика". 

По його завершенні о 18 год. там стартує виступ «Народний художній колектив» молодіжного ансамблю сучасної пісні «Меридіан» Рівненського міського палацу дітей та молоді. Далі о 18:40 для всіх співатиме реп-виконавець L'Dar, якого о 19 год. змінить КВН, де команди з Рівного та Львова змагатимуться з Файний кубок з гумору від ФМ "Галичина".

Ввечері на літній естраді о 21 год. виступить переможець конкурсу "Ми - талановиті" рок-гурт "MENTIONS". А завершить дійсто у парку Шевченка грандіозне музичне шоу від наймолодшої діджейки України DJ Crystal Girl та фестиваль фарб ХОЛІ.

Також низка заходів сьогодні відбуватиметься і у Парку молоді, що на Лебединці. Так, вже о 17 год. святкування Дня молоді там розпочнеться виступом зразкового художнього колективу «Музика мрій» Рівненського міського палацу дітей та молоді. По завершенні їх виступу на усіх глядачів чекатиме вистава від учасників лялькового театру під назвою «Пора змужніння».

Крім цього, з 18:15 там виступатиме Микола Бочуляк, саксофоніст Євгеній Самусенко, реп-виконавець L'Dar та рок-гурт MENTIONS.

А завершиться святкування Дня молоді на майдані Незалежності грандіозною вечіркою під відкритим небом - Ореn – Air-дискотекою від кращих діджеїв Західної України, а розважатиме молодь зі сцени шоумен МС Gonibez та популярний DJ X-RaY. Розпочнеться дійство о 19 год.

 

Читайте також