Як виглядає тренувальний табір однієї з бригад оперативного командування «Захід»? (ФОТО)

На Рівненському загальновійськовому полігоні триває бойове злагодження однієї з бригад оперативного командування «Захід». На рівні з особовим складом бригади військовослужбовці оперативного резерву першої черги вдосконалюють навички, набуті в зоні проведення Антитерористичної операції.

Після виснажливих занять з бойової підготовки усі повертаються до базового табору. Керівний склад оперативного командування «Захід» та Рівненського загальновійськового полігону прикладають максимум зусиль для облаштування нормальних побутових умов для військовослужбовців, які проходять вишкіл на полігоні. Усі бійці забезпечені триразовим гарячим харчуванням, гарячою водою, на належному рівні організовано медичне забезпечення.

Щоб уникнути підтоплення, намети обкопані, довкола них проведені вододренажні канави. У наметах сухо та тепло. Дровами для підігріву води, приготування їжі та опалення наметів містечко забезпечене вдосталь.

Це не рівень готелю, звісно, але для польових умов є все необхідне. Так вже котрий рік поспіль відгукуються військовослужбовці про санітарно-гігієнічні та побутові умови в наметовому містечку на Рівненському загальновійськовому полігоні, де вони проходять бойове злагодження.

 

Читайте також