Які автомобілі купують рівняни найбільше?

Фото ілюстративне

У Рівному у квітні витрати на нові авто перевищили 2 мільйони доларів.

Минулого місяця у Рівному та області зареєстрували майже 70 нових автомобілів, а сума покупок становила 2 мільйони доларів.

Сумарна вартість зареєстрованих автомобілів у регіоні минулого місяця становила майже 2 мільйони доларів США якщо не враховувати вартості додаткового обладнання. Найбільша частка зареєстрованих авто входить у ціновий діапазон від 17 до 35 тисяч доларів. Таких авто 43%. Середня ціна автомобіля в регіоні в квітні перевищила 34 тисячі доларів США. Це один з найвищих показників серед усіх регіонів.

Найчастіше купували автомобілі марки Renault. У Рівному у квітні зареєстрували 11 таких авто на суму 150 тисяч доларів. Також популярними були Toyota і Skoda. А серед моделей бестселером став кросовер Skoda Kodiaq – 5 проданих авто на суму 170 тисяч доларів без врахування ціни додаткового обладнання.

Загалом, минулого місяця в Україні зареєстрували понад 6 500 нових автомобілів на суму 200 мільйонів доларів. Порівняно з квітнем минулого року, витрати на покупки автомобілів збільшились на 10%, а середня ціна по країні тепер становить 30 тисяч доларів США.

Нагадаємо, у першому кварталі 2018 року в Рівному та області зареєстрували майже 200 нових авто, а сума покупок становила 6 мільйонів доларів.

Читайте також