Які питання розглядатимуть рівненські депутати на бюджетній комісії?

фото ілюстративне

19 липня 2018 року о  14-30  год., в 410 каб. (вул. Соборна, 12А) відбудеться засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів та управління комунальною власністю (голова постійної комісії О. Карпяк).

 

  1. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради "Про використання нежитлових приміщень будівлі (Народного дому) за адресою м. Рівне, вул. С. Петлюри, 1" (С. Паладійчук)
  2. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради "Про виділення коштів із резервного фонду бюджету міста Рівного на 2018 рік громадянці Станкевич О. К. на лікування" (О. Дзецько)
  3. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради "Про виділення коштів із резервного фонду бюджету міста Рівного на 2018 рік громадянці Шокот Ю. М." (В. Мельник)
  4. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради "Про виділення коштів із резервного фонду бюджету міста Рівного на 2018 рік громадянці Леоновець М. М." (В. Мельник)
  5. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради "Про виділення коштів із резервного фонду бюджету міста Рівного на 2018 рік громадянці Навчук Т. В." (В. Мельник)
  6. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради "Про затвердження Програми підвищення рівня сервісних послуг з обслуговування платників податків, розпорядників та одержувачів коштів бюджету м. Рівне та збільшення надходжень до бюджету міста Рівного на 2018 рік" (Д. Зайцев, В. Шульга)
  7. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради "Про перейменування Державно-комунального підприємства "Міське об’єднання парків культури та відпочинку м. Рівного" та затвердження Статуту підприємства в новій редакції" (А. Черепанов, В. Шульга)
  8. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради "Про внесення змін та доповнень до Програми підтримки та розвитку Державно-комунального підприємства "Міське об’єднання парків культури та відпочинку м. Рівного" на 2018 рік, затвердженої рішенням Рівненської міської ради від 15 грудня 2017 року № 3794" (А. Черепанов)
  9. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради "Про внесення змін та доповнень до Міської цільової соціальної програми забезпечення пожежної та техногенної безпеки на 2016 — 2020 роки, затвердженої рішенням Рівненської міської ради від 10.03.2016 № 293". (Р. Демуров)
  10. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради "Про звернення депутатів Рівненської міської ради до Верховної Ради України щодо законопроектів від 15.03.2015 № 8124 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо стимулювання інвестиційної діяльності в Україні" та від 20.11.2017 № 7266-1 "Про внесення змін до Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності" (В. Мельник)
  11. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради "Про включення земельної ділянки на вул. Шевченка (біля ТЦ “Моріон”) до переліку земельних ділянок, що підлягають продажу на конкурентних засадах (земельних торгах), та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення цієї ділянки" (С. Таргоній)
  12. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради "Про затвердження проекту землеустрою та продаж земельних ділянок несільськогосподарського призначення за адресою м. Рівне, вулиця Михайла Старицького, 21-А власнику розташованих на них об’єктів нерухомого майна Шваї Віктору Васильовичу" (Н. Поліщук)
  13. Різне.
  • Про повторний розгляд листа-звернення Управління бюджету і фінансів щодо звернення ТОВ “Епіцентр К” на предмет встановлення індивідуальної ставки податку.
  • Про розгляд відповіді Управління земельних відносин на протокольне доручення від 07.06.2018.
  • Про розгляд листа Управління транспорту і зв’язку щодо погодження змін до кошторису (результати проведеної процедури закупівлі тролейбусів).

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення

виконавчого комітету Рівненської міської ради 

Читайте також