Юний рівнянин потребує допомоги в лікуванні страшної недуги

Хлопчик вже досить довго бореться із недугою. Йому необхідна ваша підтримка та допомога. Відомо, що у Арсена виявили гістіоцитоз Х із клітин Лангерганса (еозинофільна гранульома), це дуже рідкісна хвороба яку було дуже важко виявити.

Хлопчик досить давно лікується і проходить безліч обстежень. Нещодавно він пройшов МРТ у Львові, й результати виявилися позитивними, однак причин судом знайти не вдалося. 

У Арсена знову з'вилися мікропухлинки Гісціоцитозу. Причини їх появи невідомі. Хлопчику приписали таблетоване лікування.

Незабаром хлопчик поїде робити ПЕТ КТ у Києві. Тоді буде вирішуватися подальший план лікування. Родина дуже виснажена фінансово і звертається до усіх небайдужих із проханням про допомогу. 

Реквізити для допомоги Арсенчику
Карта Приватбанк

4149499126854254 Цицик Наталія Миколаївна - мама Арсена.

Переглянути цей допис в Instagram

Хлопчик вже досить довго бореться із недугою. Йому необхідна ваша підтримка та допомога.? ? Відомо, що у Арсена виявили гістіоцитоз Х із клітин Лангерганса (еозинофільна гранульома), це дуже рідкісна хвороба яку було дуже важко виявити.? ? Хлопчик досить давно лікується і проходить безліч обстежень. Нещодавно він пройшов МРТ у Львові, й результати виявилися позитивними, однак причин судом знайти не вдалося. ? ? У Арсена знову з'вилися мікропухлинки Гісціоцитозу. Причини їх появи невідомі. Хлопчику приписали таблетоване лікування.? ? Незабаром хлопчик поїде робити ПЕТ КТ у Києві. Тоді буде вирішуватися подальший план лікування. РОдина дуже виснажена фінансово і звертається до усіх небайдужих із проханням про допомогу. ? ? ???? Реквізити для допомоги Арсенчику? Карта приват 4149499126854254 Цицик Наталія Миколаївна мама Арсена.

Допис, поширений Типове Рівне (@tipove_rivne)

Читайте також