За два дні на Рівненщині втопилися семеро людей

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

За два дні, 16-17 червня, в Рівненській області у водоймах втопилися 7 осіб, повідомляє «Рівне Вечірнє», один із загиблих – житель Тернопільщини, решта – мешканці нашої області.

Начальник обласної рятувальної служби на водних об’єктах Анатолій Якимчук повідомляє, що нині триває слідство, яке і встановить усі обставини слідства. До того ж, усі трагедії сталися на водоймах, які не пристосовані до безпечного купання – дно не обстежено рятувальниками. Також відомо, що чи не всі потопельники перед загибеллю відпочивали у компаніях на березі водойм та розпивали спритні напої.

16 червня втонули п’ятеро чоловіків: 69-річний в озері у Млині Зарічненського району, 43-річний у копанці у Підлісному Дубровицького району, 61-річний у копанці у Корецькому районі, 27-річний тернополянин у ставку Голубів Дубенського району та 47-річний у водоймі у Сарненському районі.

17 червня утонули також чоловіки: 23-річний в озері села Вербівки Дубровицького району та 41-річний в озері в Остках Рокитнівського району.

До слова, від початку 2019 року на водоймах Рівненщини вже втопилися 23 людини. А от минулого  року на Трійцю в області втонули десятеро людей.

Читайте також