За підтримку української церкви Митрополит Епіфаній нагородив орденом Віктора Шакирзяна

Голова громадської організації «Рівне Разом» Віктор Шакирзян отримав орден святителя і чудотворця Миколая. Почесної відзнаки він удостоївся за відродження духовності в Україні та постійну підтримку Української церкви. Нагороду вручив особисто Митрополит Київський і всієї України Епіфаній у Гурбенському Свято-Воскресенському чоловічому монастирі. Саме тут заклали капсулу на будівництво нового храму.

Віктор Шакирзян відзначає, що отримати таку нагороду з рук Митрополита дуже приємно:

"Ми допомагаємо в будівництві, в ремонті, реконструюємо приміщення, підтримуємо в належному стані меморіал воїнів УПА, допомагаючи ченцям в тих питаннях де їм самотужки складно впоратися. Ми бачимо, що треба зробити і просто робимо це..”

Митрополит Епіфаній переконаний, що завдяки спільним зусиллям небайдужих людей у цьому мальовничому місці постане новий чудовий храм і всі охочі матимуть змогу зустрітися знову, уже на його освяченні.

Віктор Шакирзян, голова громадської організації “Рівне Разом”, надаватиме посильну допомогу і в будівництві нової Гурбенської святині, адже братія монастиря і його настоятель Онуфрій, уже давно для нього стали добрими друзями. Намісник Гурбинського Свято-Воскресенського монастиря архімандрит Онуфрій дякує за постійну допомогу Віктора Шакирзяна:

“Він настільки енергійний, чоловік, який хоче якомога більше зробити не тільки для церкви, а й взагалі для українського народу. Ми бачимо, як він трудиться, допомагає лікарням, допомагає церквам, допомагає нужденним і тому таких людей, як Віктор Шакирзян, ми повинні всіляко підтримувати і поважати у їхньому прагненні добрих справ.»

Віктор Шакирзян, отримавши Орден Святителя і Чудотворця Миколая з рук Предстоятеля Православної церкви України Митрополита Епіфанія, каже, ця нагорода надзвичайно цінна для нього. Раніше Віктор Шакирзян неодноразово вже був нагороджений відзнаками як волонтер, що допомагає Збройним силам України та як меценат, який підтримує лікувальні і реабілітаційні заклади для дітей.

Читайте також