За вихідні поліцейські Рівненщини затримали 11 водіїв у нетверезому стані

фото - Фейсбук

Склали 11 адміністративних протоколів за керування в стані сп’яніння, виявили 5 осіб з речовинами ззовні схожими на наркотичні та затримали 4 крадіїв, а як ви провели свої вихідні?

30 липня вночі патрульні отримали виклик про те що на автодорозі міжнародного значення М 06 трапилась ДТП за участі 2 автомобілів.

Прибувши за вказаною адресою та заслухавши пояснення учасників пригоди патрульні встановили, що 27-річний водій ВАЗу не був уважним, не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з автомобілем DAF, який, під керуванням 51-річного житомирянина, рухався в зустрічному напрямку.

Під час спілкування з ймовірним винуватцем ДТП патрульні помітили ознаки алкогольного сп’яніння в останнього. Огляд на стан сп’яніння проводився на місці події за допомогою газоаналізатора в установленому законом порядку. Результат виявився позитивним – 1,87 проміле, що в 9 разів перевищує допустимий максимум алкоголю.

Відносно тернополянина патрульні склали два адміністративних протоколи: за ст.124 (порушення ПДР, що спричинило механічні пошкодження) та за ч. 1 ст.130(керування в стані сп’яніння) КУпАП.

Повідомляє Патрульна поліція Рівненської області

Читайте також