Зараз БК "Рівне" зіграє проти "Динамо-Одеса" (трансляція)

18 квітня о 19:00 у приміщенні спорткомплексу ДЮСШ-4 у рамках Чемпіонату України з баскетболу відбудеться гра півфіналу Вищої ліги серед чоловіків БК "Рівне" - "Динамо-Одеса"

 

Епічне півфінальне баскетбольне протистояння між Рівним та Одесою продовжується. Вже сьогодні, 18 квітня о 19:00 ми чекаємо усіх Вас в ДЮСШ-4 на третій півфінальний матч чоловічої Вищої ліги Чемпіонату України. БК “Рівне” приймає “Динамо-Одеса”.

Нагадаємо, що одесити в регулярному чемпіонаті грали разом з рівнянами в одній відбірковій групі, і в підсумковій турнірній таблиці посіли перше місце, а БК “Рівне” – третє. На цій стадії змагань команди зустрічалися чотири рази. В трьох матчах сильнішими були динамівці, а в одній грі, при заповнених трибунах ДЮСШ-4, БК “Рівне” здобули ефектну перемогу над одним з фаворитів чемпіонату.

У плей-оф команди вже провели два матчі в Одесі. В першій грі господарі здобули упевнену перемогу 85:54, а от в другому поєдинку, рівняни нав’язали справжній бій сильнішому супернику на його майданчику. Від початку матчу команди розпочали результативно, але далеко суперника рівняни не відпускали, хоч ті в першій чверті і забили навіть більше, ніж за аналогічний проміжок попередньої гри. Другу десятихвилинку рівняни виграли, і на велику перерву команди пішли за мінімальної переваги одеситів 37:36. На початку другої половини завдяки серії штрафних БК “Рівне” вийшли вперед 41:37. І ось це мав би бути переломний момент гри, якби рівненські баскетболісти змогли втримати перевагу. Але, одесити, виявились, теж не ликом шиті, і схоже очікували на такий перебіг подій. Їх ривок з рахунком 14:2 повернув господарям перевагу. Надалі, БК “Рівне” максимум наближалися до суперника на відстань чотирьох очок, але не ближче. Як не старалася команда, але друга гра серії до трьох перемог також залишилась за одеситами – 80:72. “Динамо-Одеса” довели, що недарма стали переможцями групи в регулярному чемпіонаті та є головними претендентами на золоті медалі цьогорічної вищої ліги.

І от вже сьогодні, 18 квітня о 19:00 півфінальне баскетбольне протистояння Рівне – Одеса знову у нашому місті. Тільки перемога чоловічого БК “Рівне” у середу, подарує нам ще один суперматч у четвер. “Динамо-Одеса” дуже сильна команда, але в переповненому залі ДЮСШ4 ми вже їх перемагали, і зробимо все, щоб це повторити та подарувати Рівному та усім нашим уболівальникам чергове свято баскетболу. Приходьте на гру, бо тільки разом МИ Є РІВНЕ

Традиційно для наших уболівальників з інших міст та країн, ми пропонуємо підтримати нашу команду та насолодитися баскетболом у відеотрансляції, яку організовує Телерадіокомпанія “Ритм” на замовлення БК “Рівне”. Матч можна буде переглянути на нашому каналі в YOUTUBE та на офіційній сторінці клубу у соцмережі Фейсбук.

Читайте також