Заступник начальника САД Рівненщини подав документи в ЦВК

Заступник начальника Служби автомобільних доріг в Рівненській області Микола Козачок балотуватиметься на виборах як мажоритарник по 154-му округу (включає: місто Дубно, Демидівський, Дубенський, Здолбунівський, Млинівський, Радивилівський райони, орієнтовна кількість виборців 173 283). Документи він подав до ЦВК, цю інформацію телефоном підтвердив журналісту Суспільного

– Документи справді подані, вирішується питання щодо 154-го округу, де я прописаний і проживаю. Іду, бо, на мою думку, треба міняти законодавчий орган, де приймаються рішення і треба змінювати підходи в роботі з ремонтами доріг. Хтось має представляти саме дорожню систему – таке моє рішення. В народні депутати я балотуюсь вперше, – сказав пан Козачок.

Довідково: Микола Козачок в дорожній системі працює 10 років, до того обіймав посаду першого заступника голови Здолбунівської РДА у 2005-2008, з 2002 – помічник народного депутата Сергія Олексіюка, у цей період був позаштатним працівником Комітету по боротьбі зі злочинністю та корупцією ВР. Має вищу юридичну освіту, має науковий ступінь магістра у дорожній галузі.

Читайте також