Засуджений до довічного ув`язнення на Рівненщині намалював свою мрію

У рамках програми диференційованого виховного впливу на засуджених «Творчість» та з метою формування зрілої естетичної свідомості, виявлення та розвитку творчих здібностей, засуджені державної установи «Городищенська виправна колонія (№96)» постійно беруть участь у різноманітних мистецьких конкурсах та виставках. Про це інформує Юрій Луцук

Адміністрація установи створює належні умови для їх творчої діяльності, надає сприяння у забезпеченні необхідними матеріалами та інвентарем, заохочує корисну ініціативу у цьому напрямку.

Так, реалізуючи свій творчий потенціал і розвиток художніх здібностей засуджений до довічного позбавлення волі Юрій виявив бажання взяти участь в мистецькому конкурсі «Прагнення до свободи очима поета», котрий організовує Департамент з питань виконання кримінальних покарань до дня вшанування пам’яті видатного сина українського народу Тараса Григоровича Шевченка, та намалював картину, назвавши її «Мрія».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Рівненщині молодого чоловіка засудили до довічного ув`язнення

Адміністрація державної установи «Городищенська виправна колонія (№96)» направила дану роботу організаторам для участі в Конкурсі.

Читайте також