Завтра рівненським підприємцям розкажуть про нові можливості для малого та середнього бізнесу

Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України спільно з Проектом USAID "Трансформація фінансового сектору" проводить тренінг для представників малого та середнього бізнесу: «Лізинг: особливості послуги та переваги для клієнта»

Розпочнеться він о 10.00 в готелі "Мир" (вул. Міцкевича, 32, Готель «Мир», конференц-зала)

Сучасний світ вимагає більш ефективних методів ведення бізнесу. Для того, щоб організувати будь-яке виробництво товарів, надання послуг, виконання робіт або розширити масштаби вже розпочатої справи потрібні певні витрати. Дістати у своє розпорядження нові робочі машини, обладнання можна двома способами - придбати чи взяти в оренду.

Придбання тих чи інших потужностей можливе тільки тоді, коли покупець має достатні власні кошти або одержить довгостроковий кредит у банку. Більшість суб'єктів підприємницької діяльності в Україні не можуть ні виділити кошти для інвестицій, ні взяти в кредит, бо не спроможні забезпечити його заставою, а за інших умов банки кредитів не надають. Тому, одним із найбільш ефективним і гнучким інструментом для підприємців у вирішенні таких питань може бути лізинг.

Лізинг надає реальну можливість бізнесу, особливо малому та середньому, оновлювати свої основні фонди, підвищувати конкурентоспроможність продукції, що випускається, знижувати податкові і оперативні витрати.

Даний тренінг буде зосереджений саме на практичних інструментах та прикладах залучення коштів для розвитку бізнесу малих та середніх підприємств, а тому буде корисним тим, кого цікавить наступне:

• Як оптимізувати грошові потоки та отримати обладнання для збільшення прибутку.

• Як отримати податковий кредит на 100% вартості при сплаті лише авансу?

• Що є вигідною альтернативою банківському кредиту?

• Новий інструмент фінансування, яким користуються 43% малого та середнього бізнесу в Європейському Союзі.

• Як отримати обладнання та мати привабливий баланс для банків?

Тренінг проводиться консультантом Проекту USAID "Трансформація фінансового сектору" Оленою Сухенко, яка має багаторічний досвід консалтингу в сфері фінансів, оцінки ризиків, кредитування та лізингу.

Якщо ви бажаєте взяти участь - зареєструйтеся за посиланням: https://goo.gl/Y2mtyy Участь буде підтверджено кожному учаснику особисто.

 

Читайте також