Завтра у Рівному безкоштовно вчитимуть активізовувати... чакри

 

Завтра, у неділю, 21 січня, о 13.00 год. в Рівненській обласній бібліотеці для молоді (вул. Київська, 18) відбудеться безкоштовний майстер-клас «Активація чакр & Кундаліні йога».

Як відомо, чакри − це енергетичні центри в тілі людини, які налаштовані на певного роду життєву енергію (виживання, любові, самовираження та ін.). Стан чакр знаходиться у взаємному зв`язку з тілом та життям людини. Тому усвідомлена робота над своїми чакрами робить їх більш активними і гармонійними.

Ефективно збалансувати чакри допоможе спеціаліст з тілесно орієнтованих та дихальних практик, інструктор з найбільш незвичайного виду йоги − Кундаліні йоги Олена Чабарай.

Протягом години у запрошених на майстер-клас буде можливість познайомитися із дивовижними вправами, які спрямовані на використання не тільки енергії тіла, а також розумової та емоційної енергії, де поєднуються активний рух, дихання, розтяжки, медитація та релаксація.

На майстер-клас запрошуються всі бажаючі віком від 18 років за попереднім записом за телефоном: 0362- 63-52-60 (Ольга Василівна).

Читайте також