Завтра у Рівному пройде вечір гумору від найкращих коміків країни

Завтра, 22 лютого, о 19.00 год. у Рівному в приміщенні МПК «Текстильник» (вул. Гагаріна, 6) відбудеться вечір інтелектуального гумору від Stand Up Клубу.

В клубі зібралися кращі коміки країни для того, щоб організувати вечір не просто гумору, а жартів, які засновані на реальних подіях. Особисті переживання коміків, смішні життєві ситуації і просто інтелігентне почуття гумору об'єднаються в одному концерті.

Резиденти Stand Up Клубу:

Андрій Колмачевский - дотепний інтелігент, чемпіон Першого Чемпіонату з гумору "Ліга Сміху" в складі команди "Два Капітана 1955". Учасник проектів "Розсміши коміка", Камеді-Батл, Відкритий мікрофон на ТНТ.

Максим Коновал - найбільш безкомпромісний білорус. Переможець шоу «Розсміши коміка» і переможець першого сезону «стендап-шоу» на Новому каналі.

Бекір Мамедов - кримський татарин і київський романтик. Переможець шоу «Розсміши коміка», автор Студії «Квартал 95».

Микола Зирянов - один з кращих стендап-коміків Дніпра. У кожному дворі його вважають головним представником даного жанру. Переможець «Розсміши коміка» і учасник «Відкритого мікрофону» на ТНТ.

Павло Євчук - перший і кращий україномовний стендап-комік. Чемпіон першого сезону «Ліги Сміху» в складі команди «Два Капітана 1955». Переможець «Розсміши коміка». Сценарист телевізійних проектів.

Придбати квитки на вечір гумору можна на сайті karabas.com або у касах МПК. Їх вартість становить від 80 до 250 грн.

Читайте також