Завтра засідатиме бюджетна комісія Рівнеради (порядок денний)

Ілюстративне фото

20 березня о 13-00 в залі засідань Виконкому (вул. Соборна, 12А) відбудеться засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів та управління комунальною власністю (голова постійної комісії О. Карпяк).

 

1. Спільне засідання двох комісій (медичної та бюджетної) та голів фракцій Рівненської міської ради щодо впорядкування процедури  надання матеріальної допомоги громадянам та виділення коштів з резервного фонду бюджету м. Рівного.

2.  Про повторний розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про внесення змін до Положення про надання адресної матеріальної допомоги мешканцям м. Рівного, які потребують лікування великої вартості, затвердженого рішенням Рівненської міської ради від 21.04.2016 № 676” (В. Іськів)

3. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про затвердження Порядку оприлюднення інформації про діяльність суб’єктів господарювання комунальної власності м. Рівне” та Переліку інформації про діяльність суб’єктів господарювання комунальної власності м. Рівне, яка підлягає обов’язковому розміщенню на офіційному веб-сайті Рівненської міської ради” (М. Бляшин)

4. Про повторний розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про внесення змін до Положення про громадський бюджет у місті Рівному та Міської цільової програми “Громадський бюджет у місті Рівному на 2016 — 2020 роки”, затверджених рішенням Рівненської міської ради від 18 серпня 2016 року № 1456 (зі змінами та доповненнями) (М. Полюхович)

5.  Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про внесення змін та доповнень до Програми соціально-економічного розвитку міста Рівного на 2015 — 2019 роки, затвердженої рішенням Рівненської міської ради від 26.02.2015 № 4904” (М. Кирея)

6.  Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про внесення змін до структури Рівненської міської ради та її виконавчих органів” (Т. Костюк, В. Самчук)

7. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про Програму реалізації проекту Таємничі підземелля Рівного. Культурна спадщина як елемент інтерактивного вивчення історії краю” на 2018 — 2020 роки” (Т. Максименко)

8. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про надання дозволу Управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту на укладання договору про спільну діяльність” (С. Шевчук)

9. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про внесення змін і доповнень до Переліку соціальних послуг, умов та порядку їх надання структурними підрозділами Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Рівного, затвердженого рішенням Рівненської міської ради від 27.10.2016 № 1749” (В. Мельник, Л. Степанюк)

10. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про зміни до рішення Рівненської міської ради від 22.02.2018 № 4004 “Про затвердження переліку капітальних видатків бюджету розвитку міста Рівного на 2018 рік” (Я. Сахнюк)

11. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою м. Рівне, вул. Будівельників, 1 власнику роташованих на ній об’єктів нерухомого майна ТзОв “ТЕКТ ПЛЮС” (Н. Поліщук)

12. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про вилучення та продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою м. Рівне, вул. Данила Галицького, 16 власнику роташованих на ній об’єктів нерухомого майна Білецькому Миколі Васильовичу” (Н. Поліщук)

13. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою м. Рівне, вул. Вінницька, 60 власнику розташованого на ній об’єкта нерухомого майна Лозінському Валерію Володимировичу” (Н. Поліщук)

14. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки в оренду на вул. Лермонтова, 3 Управлінню комунальною власністю виконавчого комітету Рівненської міської ради  (на земельній ділянці знаходиться об’єкт нерухомого майна). (С. Таргоній, Н. Поліщук)

15. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення громадянціБродецькій І. Й. у власність шляхом викупу земельної ділянки на вул. Базарній, 13 (на земельній ділянці знаходиться об’єкт нерухомого майна). (С. Таргоній)

16. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність шляхом викупу на вул. Дубенській, 6-А ТзОВ “Будівельна компанія Авангард” (на земельній ділянці знаходиться об’єкт нерухомого майна). (С. Таргоній)

17. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про включення земельної ділянки на вул. Соборній, 18 до переліку земельних ділянок, право оренди яких підлягає продажу на конкурентних засадах (земельних торгах), та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо її відведення. (С. Таргоній)

18. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про включення земельної ділянки на вул. Костромській, 49 до переліку земельних ділянок, право оренди яких підлягає продажу на конкурентних засадах (земельних торгах), та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо її відведення. (С. Таргоній)

19. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про включення земельної ділянки на вул. Курчатова до переліку земельних ділянок, право оренди яких підлягає продажу на конкурентних засадах (земельних торгах), та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо її відведення. (С. Таргоній)

20. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про включення земельної ділянки на вул. Михайла Старицького, 32 до переліку земельних ділянок, право оренди яких підлягає продажу на конкурентних засадах (земельних торгах), та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо її відведення. (С. Таргоній)

21. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки на вул. В’ячеслава Чорновола громадянину Кротюку О. Т. Та затвердження втрат сільськогосподарського виробництва (вільна від забудови земельна ділянка) (С. Таргоній)

22. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул.Князя Володимира у власність шляхом продажу на конкурентних засадах (земельних торгах) і затвердження втрат сільськогосподарського виробництва (С. Таргоній)

+ Розгляд питань з Погоджувальної ради

Читайте також