Жовтий рівень небезпеки: до кінця тижня на дорогах Рівненщини очікують ожеледицю

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

22-26 січня на дорогах області очікують ожеледицю (1 рівень небезпеки). За даними Рівненського обласного центру з гідрометеорології:
22 січня. Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночi та вранцi слабкий туман. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний 5-10м/с. Температура повітря по області вночі від -7º до -12º, вдень від -2º до -7º.
23-24 січня. Хмарно з проясненнями, 23 січня часом невеликий сніг, 24 січня без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вiтер пiвнічно-східний 5-10м/с. Температура повітря: вночі від -7º до -12º, вдень від -2º до -7º. 
25-26 січня. Хмарно з проясненнями, невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вiтер східний з переходом до пiвденно-схiдного 5-10м/с. Температура повітря: вночі від -9º до -14º, вдень від -5 до -10º.

Для забезпечення проїзду на автомобільних дорогах загального користування державного значення філії ДП «Рівненський облавтодор» чергують в цілодобовому режимі.

Служба автомобільних доріг у Рівненській області закликає водіїв бути уважними та обережними за кермом, дотримуватись Правил дорожнього руху та зважати на прояви негоди.

Прес-служба САД у Рівненській області

Читайте також