Зима відступає: цього тижня у Рівному очікують відлигу

Цього тижня у Рівному потеплішає. Як повідомляє сайт «Синоптик», найсильніших морозів варто чекати у понеділок -15  та -3 градуси, протягом усього дня в Рівному буде ясна погода, без опадів.

Натомість у вівторок рівняни відчують слабший мороз, а стовпчик термометрів покаже від -6 до +1. Більша частина дня пройде без опадів, а ближче до вечора очікується дрібний дощ.

У середу в Рівному хмарна погода буде триматися до самого вечора з плюсовою температурою - + 1 та +2 градуси.
Хмарна погода буде триматися до самого вечора. Уночі йтиме дрібний дощ. Вранці розпогодиться, та більше цього дня опадів не передбачається.

Четвер порадує містян сонечком. В Рівному хмар на небі спостерігатися не буде, день обіцяє бути ясним. Без опадів. Температура коливатиметься від +1 до +4.

А ось у п’ятницю температура буде дещо нижчою - 0 - +4. Незважаючи на ясний ранок, вдень та ввечері в Рівному погода буде похмурою. Уночі, можливо, пройде дрібний дощ зі снігом. Увесь день, починаючи з ранку, мине без опадів..

Наступні вихідні будуть холоднішими, аніж будні. Плануючи вікенд не забувайте тепло одягатися. У середньому температура буде від – 1 до +10 і в суботу, і в неділю. Періодично йтиме мокрий сніг.  сніг.

 

 

 

Читайте також