Зустріч відбулась: про що домовились Віктор Шакирзян та заступник Міністра МОЗ України

Віктор Шакирзян провів зустріч із заступником міністра МОЗ України Ігорем Іващенком. Під час зустрічі лідер “Рівне Разом” Віктор Шакирзян підняв важливі питання - збільшення кількості ліжкомісць, встановлення додаткових кисневих точок та кисневої станції у Центральній міській лікарні Рівного.

“Сьогодні ми бачимо, що є досить високий рівень заповненості центральної міської лікарні Рівного. Ми повинні думати наперед. У нинішніх умовах необхідно, щоб влада планувала свої кроки, необхідно приймати важливі рішення заздалегідь, щоб медичні працівники могли надавати допомогу рівнянам, які її потребуватимуть”, - прокоментував Віктор Шакирзян сьогоднішню поїздку до Міністерства.

Віктор Шакирзян додає:

“За нашими підрахунками, додаткове обладнання, яке сьогодні необхідне центральній міській лікарні Рівного, потребуватиме значних коштів, тож ми звернулися до Міністерства з проханням надати додаткове фінансування на забезпечення цих потреб”.

Також з метою додаткових консультацій Віктор Шакирзян провів зустріч з головою профільного комітету Верховної Ради Михайлом Радуцьким.

До слова, киснева станція необхідна для централізованої подачі кисню пацієнтам з порушеннями дихальної функції. Перевагою такого апарату є безперервність у роботі.

*передвиборча агітація.

Читайте також