З'явилось відео та нові деталі смертельної ДТП на Рівненщині, де загинула 3-річна дівчинка

Сьогодні, у п'ятницю, 19 червня, близько 14 години на Рівненщині на автотрасі «Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече» у селі Брищі Млинівського району трапилась жахлива ДТП, в якій лоб у лоб зіткнулись позашляховик та вантажівка і загинула маленька дитина. Про це портал "Рівне Медіа" вже повідомляв тут:

Так, у поліції розповіли нові подробиці цієї автокатастрофи. Правоохоронці вже встановили, що спричинив смертельне зіткнення 28-річний водій позашляховика «Hyundai Tucson» з міста Луцька, в салоні якого також їхали його 24-річна дружина та 3-річна донечка. З невідомих поки причин чоловік втратив контроль над кермуванням автомобіля, внаслідок чого він виїхав на зустрічну смугу, де лоб у лоб "влетів" у вантажівку «ГАЗ», за кермом якого перебував 54-річний чоловік з Млинівського району. Від сильного удару позашляховика викинуло у кювет. Сама автівка перетворилася на купу металобрухту.

Внаслідок зіткнення дитина загинула на місці. Обоє батьків отримали численні травми, зокрема у жінки - закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та забійна рвана рана ноги, а у чоловіка — закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та забій грудної клітки. Їх госпіталізували до лікарні.

Натомість водій вантажівки не травмувався. Медичне освідування на вміст алкоголю в крові показало, що він був за кермом тверезим, втім для точного результату у нього ще взяли кров на аналіз.

За цим фактом у поліції відкрили кримінальне провадження та розпочали досудове розслідування за част. 2 ст. 286 ККУ. Усі обставини та причини цієї ДТП нині з'ясовують слідчі.

Відео з місця ДТП:

 

Читайте також