13 червня - День працівників легкої промисловості: привітання зі святом

Фото - ілюстративне

Щорічно у другу неділю червня своє професійне свято відзначають працівники галузі легкої промисловості. 

Свято встановлено в Україні "на підтримку ініціативи працівників підприємств і організацій легкої промисловості України" згідно з Указом Президента України «Про День працівників легкої промисловості» від 9 червня 1994 року.

Привітання зі святом:

Дорогі працівники текстильної промисловості!
Ви знаєте весь шлях текстилю - від квітки бавовни на полі і клаптика вовни на вівці, до модного вбрання, який поповнить наш гардероб... В День працівників легкої промисловості - прийміть наші вітання! Нам залишається лише дивуватися вашій професії, що вимагає стільки праці та вигадки. Бажати вам вдачі і щастя!

Дорогі друзі!
Вітаємо вас з професійним святом - Днем працівників текстильної та легкої промисловості! Зі святом вас, шановні земляки! Здоров'я вам і вашим близьким, втілення цікавих ідей, щастя, миру і благополуччя!

Від моди крутиться голова! Здається, на Землі просто немає двох однакових клаптиків тканини! А все завдяки вам, працівникам легкої та текстильної промисловості! Прийміть наші вітання з професійним святом і найкращі побажання! Нехай не вичерпується ваша фантазія і удача!

Вам нічого не варто виготовити тканину з всіх сортів на століття вперед, а якщо мода придумає щось інше - обігнати її! Бажаю вам жити довго, нарядно одягатися і завжди посміхатися по-справжньому щасливо!

***

Дозвольте вас привітати,

Випивши те, що міцніше чаю.

Ми бажаємо вам скласти

Конкуренцію Китаю.
 

***

Працівникам легкої промисловості

Сьогодні мої вітання.

Я кожному побажаю удачі,

Успіхів у праці, щастя у коханні.

Бажаю, щоб росла у вас зарплата,

І на роботу, щоб ви із радістю ішли

Бажаю, щоб були ви багаті,

Щоб щасливо і весело жили.
 

***

В роботі захоплюєте

Умінням, вправністю та совістю

 Ми хочемо вас привітати

З Днем легкої промисловості!

Читайте також