14 листопада - День логопеда: гарні привітання зі святом (+картинки)

Професійне свято логопедів - «Міжнародний День логопеда» відзначається 14 листопада. Процес коригування мовлення у дитини - тривалий шлях, який вимагає величезного терпіння його батьків і близьких, дисципліни з боку самої дитини. Однак тільки цей важкий шлях може призвести до позитивних результатів і успішного навчання в школі. Пам’ятайте - за результатом завжди стоять конкретні люди - вчителі-логопеди.

Сьогодні - їх професійне свято, тож не забудьте привітати. 

***

Ви першокласний фахівець своєї справи, золотий логопед і просто чудова людина! Зі щирим визнанням поспішаю привітати Вас з цим особливим листопадовим числом. Бажаю всіх благ, здоров'я та процвітання на довгі роки життя.

***
Дорогі та шановні логопеди, дякую за вашу величезну працю! Саме завдяки вам ми чуємо навколо правильну та гарну мову. Успіхів вам у цій непростій справі! Зі святом.

***
Ви вибрали собі непросту, але дуже важливу професію! Дякуємо за цей вибір, дякуємо Вам за величезну працю. З Днем логопеда!

***

Лише логопедам по плечу завдання,
Щоб "вибку" на "рибку" перетворити,
Поки всі від безсилля плачуть,
І вас поспішають про допомогу просити.
І окрім вас допомогти ніхто не зможе,
А чому? Відповідь дуже проста,
Вам у світі слів рівних бути не може,
І в це світле свято дорогі,
Вас, логопедів, ми хочемо привітати,
Нехай буде найкращим кожен результат,
І цілий світ ви зможете прикрасити,
Гарною промовою маленьких дітей!

***

Ви справді любите свою роботу, тому що тільки та людина, яка так любить і цінує свою працю, може досягати таких відмінних результатів. Для багатьох людей Ви змогли стати паличкою-виручалочкою у величезному світі слів. Прийміть щирі слова вдячності та добрі побажання у це заслужене свято! Будьте здорові та щасливі!

***
У багатьох малюків трапляються великі неприємності, коли вони лише починають розмовляти. Літери плутаються місцями, слова вимовляються невірно, і можна було б дуже сильно засмутитися, але Ви цього точно ніколи не допустите. Ви як чарівна фея у світі слів, можете все виправити! Велике спасибі за це, Ви золотий логопед. Нехай Ваші добрі справи повертаються назад бумерангом у вигляді щастя, радості та міцного здоров'я! Зі святом.

***
Логопед – це покликання, вміння та терпіння! Від щирого серця поспішаємо привітати кожного, хто вибрав для себе цю професію! Нехай завжди вам супроводжує успіх та успіх! Подяки та добрих слів від усіх, кому ви зуміли допомогти! І, звичайно ж, міцного здоров'я вам на довгі роки, наші дорогі та шановні логопеди.

Читайте також